MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Training & opleiding

Voor Gelderse leerkrachten, cultuurcoaches, creatieve makers, vrijwilligers en ambtenaren organiseren wij vanuit Cultuur Oost (voorheen CultuurCollege) workshops, opleidingen en trainingen. Bij ons kunnen ze kennis en vaardigheden opdoen om hun werk binnen de cultuur(educatie) beter te doen. Altijd vanuit de gedachte dat zowel de professional als de mens baat heeft bij de creatieve kracht van kunst.

Bekijk hier het complete aanbod trainingen

Samen met andere Gelderse CMK-penvoerders maakten we de trainingen Met kunst voor de klas en Als kunst je vak is, voor kunstvakdocenten die op de basisschool willen werken. Onderwijsinstellingen ArtEZ en HAN en ondersteuningsinstellingen zoals Erfgoed Gelderland zijn belangrijke partners. Naast trainingen en opleidingen, die zijn verzameld bij kennis & actueel, organiseren we regelmatig De kracht van kunst bijeenkomsten om te inspireren en informeren. Deze vind je in de agenda

CRKBO geregistreerd

Cultuur Oost is geregistreerd bij het Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs ( CRKBO ) en daarom is de deelnemersbijdrage van onze trainingen en opleidingen vrijgesteld van btw.  

#Training & opleiding

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief