MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Culturele kaart Gelderland

Welke samenwerkingsverbanden zijn er op gemeente- of regioniveau op het gebied van cultuur(educatie)? Wat zijn de Gelderse BIS-instellingen en welke scholen doen mee met CMK? Deze en andere informatie vind je met behulp van de culturele kaart Gelderland: een dynamische kaart waarin je op provincie-, regio- of gemeenteniveau selecties kunt maken. 

Waarom deze kaart? 

We integreren verschillende kaarten en databestanden in één interactieve kaart, zodat de informatie op één plek beschikbaar is. De kaart biedt inzicht op provincie-, regio- en gemeenteniveau. 

 

Voor wie? 

De kaart is bedoeld voor gemeenten, provincie, cultuurpunten, culturele instellingen en onderwijs. Maar is natuurlijk beschikbaar voor iedereen die dit interessant vindt. 

 

De regio’s en gemeenten 

In de kaart zijn 6 regio’s opgenomen: Achterhoek, Foodvalley, Groene Metropoolregio, Noord-Veluwe, Rivierenland en Stedendriehoek. Per regio worden de daarbij behorende gemeenten getoond.  

 

Hoe gebruik je de kaart? 

Via het menu bovenaan de kaart kun je een regio of een gemeente selecteren. Door vervolgens het filtermenu te openen, kun je een selectie maken van de gewenste informatie. Je kunt op verschillende onderwerpen filteren:

  

  • Culturele instellingen geeft inzicht in cultuurpunten, BIS-instellingen, centra voor de kunsten en podia 
  • Cultuurbeleid laat zien of een gemeente een cultuurnota en/of cultuurambtenaar heeft 
  • Samenwerkingsverbanden bevat informatie over convenanten cultuur en onderwijs, cultuur- en erfgoedpacten, stedelijke cultuurregio’s en MuziekAkkoorden 
  • Onderwijs geeft inzicht in onder meer het aantal CMK-scholen en pilots in het vmbo 

Je kunt de informatie op de kaart bekijken (kaartweergave) of weergeven in een lijst (lijstweergave). Selecties in de kaartweergave kun je vervolgens exporteren of opslaan zodat je de link bijvoorbeeld in een verslag of PowerPointpresentatie kan opnemen.  

 

Vragen en tips 

Heb je vragen over het gebruik van de kaart of heb je wensen ten aanzien van de informatie op de kaart? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar [email protected]. We streven ernaar de kaart zo actueel mogelijk te houden. Vind je verouderde informatie? Ook dan ontvangen we graag een e-mail van je.    

 

Naar de culturele kaart Gelderland   

 

#Onderbouwing & monitoring

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief