MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Diensten

We werken aan een stevige plek voor kunst en cultuur in Gelderland. We bewaren en bewaken wat waardevol is en omarmen nieuwe trends. We geven advies aan gemeenten, provincie, scholen en culturele organisaties en brengen mensen bij elkaar in nieuwe samenwerkingsverbanden. Steeds met kunst en cultuur in de hoofdrol.

Deze nog verwijderen aub       arrow Scroll verder
uitgelicht

Advies & beleid

Met onze kennis en ervaring beantwoorden onze adviseurs vragen over kunst en cultuur. Of die nou komen van gemeenten en provincies, scholen of het culturele veld zelf.

Advies & beleid

Advies & beleid

Netwerken

Samenwerken maakt sterk. Een belangrijk deel van ons werk is daarom het bij elkaar brengen van verschillende mensen en organisaties. Dit netwerken doen we binnen en buiten de culturele sector.

Netwerken

Netwerken

Training & opleiding

We organiseren trainingen, inspiratiebijeenkomsten en opleidingen over kunst en cultuur. Leerkrachten, creatieve makers, vrijwilligers, ambtenaren en culturele bestuurders doen er vaardigheden en nieuwe ideeën op.

Training & opleiding

Training & opleiding

Onderbouwing & monitoring

Wat kunst en cultuur doen voor de samenleving is aan te tonen. Onze onderzoekers halen feiten en cijfers op in de verschillende regio’s. Zo kunnen we bijhouden en laten zien wat er gebeurt in het culturele veld.

Onderbouwing & monitoring

Onderbouwing & monitoring

arrow Scroll verder