MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Post hbo Cultuurbegeleider

Het ontwikkelen van goed cultuuronderwijs en het begeleiden van collega’s hierin gaat niet vanzelf. Het vraagt om gedegen inhoudelijke kennis. Die kennis vergroten Intern Cultuurcoördinatoren (ICC’ers) met de post hbo Cultuurbegeleider.

Theorie en praktijk

De post hbo opleiding Cultuurbegeleider is een vervolg op de ICC cursus. Heb je als ICC’er meer behoefte aan coachingsvaardigheden en inhoudelijke en theoretische kennis over cultuureducatie? Wil je meer weten over verandermanagement? Wil je meer inspiratie voor de cultuurvakken? In de post hbo opleiding leer je het allemaal! De opleiding is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Je ontvang na afronding het diploma Post hbo Nederland en wordt ingeschreven in het abituriëntenregister.

Start oktober 2024 bij Kunst Centraal

Vanaf 4 oktober 2024 start de opleiding weer. Deze keer georganiseerd door partnerorganisatie Kunst Centraal in samenwerking met Marnix College Utrecht, Mocca Amsterdam en Plein C Noord Holland.

post-hbo-kunst-centraal_RGB.png

Korting op de opleidingskosten 

Het is mogelijk om vanuit het project Cultuureducatie met Kwaliteit een korting te ontvangen op de opleidingskosten voor de post hbo Cultuurbegeleider. Dit zijn de voorwaarden.  

  • Het maximale bedrag dat je kan aanvragen is €1.500 per persoon.  
  • De bijdrage is bedoeld voor cursisten die werken bij een school of schoolbestuur dat meedoet aan CMK Gelderland of dit binnen korte termijn van plan is (met uitzondering van scholen in de vier grote steden: Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en Ede).  
  • Er wordt aan maximaal één cursist per school of schoolbestuur een bijdrage gegeven.  
  • Je krijgt het bedrag gestort na deelname van de opleiding, bij het inleveren van een kopie van je diploma vóór 1 juli 2025. 
  • Je kan de opleiding ook buiten Gelderland volgen.     
  • Kom je in aanmerking voor de korting? En wil je starten met de Post hbo Cultuurbegeleider?

Meld je hier aan

Lees meer

LKCA uitgave: Cultuurbegeleider, veranderen gaat stap voor stap

In één oogopslag

data: negen studiedagen vanaf vrijdag 4 oktober 2024 tot 27 juni 2025.

locatie: afwisselend Utrecht, Bunnik en Amsterdam, afhankelijk ook van deelnemers.

kosten: € 3062,-

Gelderse ICC ‘ers zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze opleiding. Voor diegenen die meedoen aan het Gelderse CMK programma is er een tegemoetkoming in de studiekosten mogelijk van max € 1500,- na afronding van de opleiding.

meer informatie en aanmelden

#Cultuureducatie#CMK#Training & opleiding#cultuurcoördinator
Dit project is een samenwerking met
Dit project is een samenwerking met

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief