MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

De Rode Draad: Verdiepende training: Coachend werken in CMK voor cultuurpunten

Binnen CMK werken we vanuit de ambitie van de school om cultuureducatie vorm te geven. De school is aan zet en jouw rol als cultuurpunt is het zorgvuldig begeleiden van het proces dat de school daarin doorloopt. Waarschijnlijk zit je als cultuurpunt daar op dit moment nu middenin. Maar als de vraag van de school leidend is, wat betekent dit dan voor jouw eigen rol?

Deze verdiepende training sluit aan bij de Basistraining Coachend werken in CMK en is erop gericht jouw professioneel handelen binnen het doorlopen van de Route Cultuureducatie te verstevigen. Vanuit de praktijk zullen thema’s aan bod komen zoals: het eigenaarschap van de school, het coachend begeleiden van de school en jouw verantwoordelijkheid daarin. 

Voor wie

 De training is bedoeld voor medewerkers van cultuurpunten die scholen begeleiden bij de Route Cultuureducatie en de basistraining coachend werken al hebben gevolgd.  

Inhoud training

 

In deze verdiepende training coachend werken in CMK is er in twee bijeenkomsten veel ruimte voor casuïstiek vanuit de praktijk en het verdiepen van je huidige kennis en vaardigheden waarbij het thema eigenaarschap van de school centraal staat. 

Investering 

We werken praktijkgericht, dit betekent dat je jouw vragen en ervaringen meeneemt naar de training, en tussen de bijeenkomsten door oefent met wat je in de training leert.  

In één oogopslag

data:   maandag 4  en 25 november 2024 

tijd: van 9.00 tot 12.00 uur 

locatie: Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, 6811 JH Arnhem

voor wie: Cultuurcoaches -   Je kunt alleen deelnemen aan deze training als je werkzaam bent bij een cultuurpunt in Gelderland en scholen begeleidt in de Route Cultuureducatie.

kosten: 50,- euro

trainer: Monique Koolen, EQA senior practitioner coach en trainer bij Dialooog

aanmelden

Er is in deze ronde plaats voor 10 deelnemers, dus meld je snel aan, want vol = vol!

#Training & opleiding#Cultuureducatie#CMK#cultuurpunten

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief