MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Community sociaal & artistiek samenwerken Gelderland

Cultuur Oost, Spectrum en HAN Academie Mens en Maatschappij stimuleren onderling contact en kennisdeling tussen sociale en artistieke professionals, studenten en inwonersinitiatieven. Op het platform sociaal & artistiek samenwerken Gelderland maken we de projecten van Samen Cultuurmaken en de Gelderse makers die sociaal-artistiek samenwerken zichtbaar.

Ervaring en kennis delen

Op het landelijke channel van LKCA (onderdeel van 1SociaalDomein) treffen professionals uit cultuur, zorg & welzijn elkaar. Ze delen ervaring en kennis rondom de effecten van cultuur op het dagelijks functioneren, mentaal welbevinden en de kwaliteit van leven.

KICK-OFF sociaal & artistiek samenwerken Gelderland

Op 23 maart 2023 vond de landelijke kennisdelingsdag van het programma Cultuurparticipatie plaats. Professionals uit de sector cultuur, zorg en welzijn deelden hun kennis tijdens deze bijeenkomst in Akoestikum in Ede. De kick-off van de community voor eerstelijns professionals en studenten en inwoners-initiatieven die sociaal-artistiek (willen) samenwerken in Gelderland was onderdeel van het programma. Gino van Zolingen (Fonds voor Cultuurparticipatie) en Rose Figdor bespraken het belang en de mogelijkheden van de community voor Gelderland en gaven een digitale inkijk op het platform. Daarmee was het platform officieel in de lucht. Met een profiel op 1 sociaaldomein.nl kun je je aanmelden voor de groep sociaal & artistiek samenwerken Gelderland op het LKCA-kanaal Cultuur, Zorg en Welzijn.

Meld je hier aan       

Samen Cultuurmaken 2022-2024

Met de subsidieregeling Samen Cultuurmaken moedigt het Fonds voor cultuurparticipatie samenwerking en ontmoeting tussen instellingen, zelfstandig professionals in het sociaal en het cultureel domein en cultuurmakers aan. Het kunnen kleine of grote projecten zijn voor alle doelgroepen van jong tot oud. Vanaf 5 juni 2023 13.00 uur tot en met 28 juni 2023 17.00 uur kun je weer subsidie aanvragen. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Lees meer       

#Netwerken#Diversiteit & inclusie
Dit project is een samenwerking met
Dit project is een samenwerking met

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief