MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Deel je dak!

Meedoen is de Kunst - Middelen
Als vereniging of organisatie heb je een plek nodig om samen te komen, te creëren, oefenen, vergaderen, trainen of ontmoeten. Maar hoe organiseer je een passende voorziening en betaalbaar dak boven je hoofd? Uiteindelijk is het beantwoorden van deze vraag maatwerk.

Het is de kunst om te kijken naar eigen maatschappelijk vastgoed of misschien een bestaand leegstaand gebouw. Welke lokale mogelijkheid is voorhanden? Wie zijn (andere) betrokkenen en is samenwerking mogelijk? Wat komt er kijken bij het maken van een plan en hoe maak je de haalbaarheid inzichtelijk? Onderwerpen als beheer en verduurzamen komen ter sprake alsook mogelijkheden voor subsidie, een (aanvullende) fondsaanvraag of sponsoring.

Op een interactieve manier gaan we in gesprek over een toekomstbestendige accommodatie met activiteiten die de leefomgeving versterken. De workshop is bedoeld voor bestuurders/vrijwilligers die zich bezighouden met (toekomstig) maatschappelijk vastgoed.

Meedoen is de Kunst - spectrum-deel je dak.jpg

In één oogopslag

Wij hebben nog geen nieuwe data voor deze training gepland. Heb je interesse? Laat dit dan weten via onderstaande button. Bij voldoende belangstelling plannen wij een nieuwe training in.

trainer: Wiliam Willems

prijs: de trainingen binnen het traject Meedoen is de Kunst zijn kosteloos, maar na aanmelden niet vrijblijvend. Dus als je je aanmeldt gaan wij ervan uit dat je aanwezig bent.

Interesse doorgeven

#Amateurkunst#Training & opleiding#cultuurbeoefening
Dit project is een samenwerking met
Dit project is een samenwerking met

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief