MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Een bloeiende vereniging in 10 jaar

Meedoen is de Kunst - Mogelijkheden

Bij Meedoen is de Kunst is scholingsaanbod ontwikkeld op het gebied van vrijwilligersmanagement, ondernemerschap en samenwerking. Ontdek welke trainingen op het gebied van mensen, middelen en mogelijkheden je allemaal kunt volgen om jouw vereniging of stichting toekomstbestendiger te maken.

Besturen is vooruitkijken en alhoewel een eerstvolgende optreden/expositie/uitvoering ook georganiseerd moet worden is juist dit vooruitkijken –  waar willen we naartoe – een essentiële taak van het bestuur. Het vergt namelijk een antwoord op de mogelijk nog belangrijkere vraag: wie of wat zijn we nu als een vereniging/organisatie/groep?

Deze vraag is cruciaal in bijna alle trainingen die er zijn rondom besturen, zowel in de amateursector als in de professionele sector. Voor ledenwerving, fondswerving, branding, marketing, enzovoorts is het belangrijk om te weten wat de identiteit van je vereniging/organisatie/groep.

In deze training maken we daar een laagdrempelig begin mee. We bieden je de tools om je eigen vereniging/organisatie/groep te analyseren en om samen met je leden een toekomstplan te maken. Dit alles met als doel om nieuwe energie in je vereniging te krijgen! Want werken aan je toekomst doe je samen!”

In één oogopslag 

data: Wij hebben nog geen nieuwe data voor deze training gepland. Maar mocht je interesse hebben neem dan contact op met Jolanda Kosman: [email protected]. Bij voldoende belangstelling plannen wij een nieuwe training in. tijden: van 10.00 tot 12.30 uur

locatie:

trainer: Andre Vulperhorst vanuit Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie

prijs: de trainingen binnen het traject Meedoen is de Kunst zijn kosteloos, maar na aanmelden niet vrijblijvend.

inschrijven

#Training & opleiding#Amateurkunst#Cultuurbeoefening
Dit project is een samenwerking met
Dit project is een samenwerking met

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief