MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Opfriscursus Cultuurcoördinator  - incompany

Deze incompany cursus is bedoeld voor (oud)deelnemers die de basiscursus Interne Cultuurcoördinator hebben gevolgd en is aan te vragen door een cultuurpunt of schoolbestuur.

Programma

De onderwerpen en duur van de opfriscursus Interne Cultuurcoördinator bepalen we in overleg. Je kunt kiezen uit de thema’s en onderwerpen die in de basiscursus worden behandeld. Enkele voorbeelden van ontwikkelvragen zijn: Hoe kan ik de visie op cultuureducatie nieuw leven in blazen? Hoe zorg ik voor meer draagvlak in mijn team? Hoe verbind je cultuureducatie aan rekenen, taal en sociaal emotionele ontwikkeling? Hoe kan de school extra financiële middelen verwerven? Hoe kan ik mijn beleidsplan op een eenvoudige manier updaten? Welke bijdrage kan cultuureducatie leveren aan onderwijsvernieuwing? 

   

Voor wie

Deze incompany cursus is bedoeld voor (oud)deelnemers die de basiscursus Interne Cultuurcoördinator hebben gevolgd en is aan te vragen door een cultuurpunt of schoolbestuur. Op basis van de behoefte en ontwikkelvragen van de deelnemers uit jouw regio zullen we in overleg het programma en de duur van de opfriscursus vaststellen. Dit kan variëren van 1 tot 4 dagdelen van 3 uur. 

Leerdoelen

  

De leerdoelen voor de specifieke cursus in jouw regio zullen we samen vastleggen. Na afloop van de cursus hebben de icc’ers hun kennis over de gekozen onderwerpen en de actuele ontwikkelingen van cultuureducatie weer opgefrist.

  

Aanvragen offerte

 

Mocht je interesse hebben in deze opfriscursus Interne Cultuurcoördinator, vraag dan via onderstaande button een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken zodat het programma volledig aansluit bij jouw regionale of lokale situatie. Aan de hand van dit gesprek maken wij vrijblijvend een offerte op.

In één oogopslag

data en tijd: in overleg

locatie: in overleg 

prijs: de kosten bedragen +/- € 700,- vrijgesteld van btw per dagdeel  

trainers: Karin Kotte, Daniëlle Bouwmeester  

Instapniveau: voor gecertificeerde interne cultuurcoördinatoren  

offerte aanvragen

#Training & opleiding#Cultuureducatie

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief