MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Kennissessie mbo als doelgroep

Tijdens eerdere bijeenkomsten over ‘de kracht van kunst in het mbo’ werd duidelijk dat veel culturele instellingen in Gelderland open staan voor of al bezig zijn met het ontwikkelen van aanbod voor het mbo. Maar hoe maak je een projectidee concreet? Hoe richt je een project zo in dat het aansluit bij mbo-studenten en het onderwijs? Op 26 juni organiseren we speciaal voor cultuuraanbieders en medewerkers van culturele instellingen een kennissessie over het mbo. 

Let op, er is plaats voor 20 deelnemers. Bij overschrijding van het maximumaantal deelnemers wordt gekeken naar moment van inschrijving en het aantal deelnemers per instelling.  

Aanmelden

Programma

In deze kennissessie kom je meer te weten over het mbo. Hoe is het mbo georganiseerd en op welke manier kun je aansluiten bij mbo-studenten en het onderwijs?  

Door middel van diverse praktijkvoorbeelden uit Noord-Holland, Nijmegen en van Museum Arnhem wordt duidelijk hoe je kunt inspelen op de behoeftes van deze doelgroep en wat dat betekent voor de opzet van een project en de pedagogische en didactische aanpak. Na de lunch is er ruimte om in te zoomen op je eigen organisatie en de kansen die er liggen.  

Sessieleiders: Tomas Leijen (adviseur mbo bij Plein C) en Chaim van Rens (projectmanager Persoonlijk Burgerschap bij ROC Nijmegen) 

Kosten: € 16,50 per persoon  

#CMK#Cultuureducatie
Dit project is een samenwerking met
Dit project is een samenwerking met

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief