MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Coaching voor creatieve ondernemers

Vaak hebben creatief denkers zelf niet in de gaten hoe waardevol en kansrijk hun ideeën zijn. Als ontwerper, autonoom kunstenaar, theatermaker of musicus ben je gedreven in je vak, maar blijft de zakelijke kant vaak liggen. De adviseurs van Cultuur Oost helpen graag startende en jonge ondernemers in de creatieve sector. Voor Gelderse makers is deze coaching gratis, uitgaande van een schriftelijke intake + 1 uur coaching.

Coaching

De adviseurs van Cultuur Oost staan klaar voor startende creatieve ondernemers. Via een schriftelijk intakeformulier kun je vooraf jouw specifieke coachingsvragen delen. Op basis van deze intake krijg je in een uur persoonlijke feedback en tips van de adviseurs van Cultuur Oost. Uiteraard is een uurtje kort, maar toch leert de ervaring dat je best veel kunt bespreken.

'Als ontwerper, autonoom kunstenaar, theatermaker of musicus ben je gedreven in je vak, maar blijft de zakelijke kant vaak liggen. Bij Cultuur Oost spelen we hierop in door cultuurprofessionals bij elkaar te brengen, trainingen te organiseren en sprekers uit te nodigen.'

adviseur Lily van Engen

In één oogopslag

tijd: een coachingsgesprek duurt 1 uur. 

trainer: een van de adviseurs van Cultuur Oost

prijs: gratis voor Gelderse makers. Wil je meer coaching of heb je specifieke wensen, dan kunnen we een offerte opstellen o.b.v. een maatschappelijk tarief.

gratis inschrijven

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar meer coaching? Voor specifieke wensen kunnen we een offerte opstellen op basis van een maatschappelijk tarief.

#Training & opleiding

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief