MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

De kracht van kunst in het mbo

Net als in de vorige bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek over de toekomst van kunst, cultuur, creativiteit en de link met burgerschap binnen het mbo. Dat het onderwijs verrijkt kan worden door kunst en cultuur lijkt overduidelijk, maar hoe zorgen we ervoor dat daar ruimte voor komt? Wie en wat heb je daarvoor nodig? Welke dromen en kansen zijn er voor de toekomst? 

 

Dit keer zijn we welkom bij ROC Nijmegen waar Chaim van Rens in het programma Persoonlijk Burgerschap ruimte creëert voor kunst en cultuur. 

  

Voor wie?

 

Deze bijeenkomst is voor mbo-professionals en educatieve medewerkers van culturele instellingen die op maat (willen) samenwerken met het mbo. Een van de eerdere bijeenkomsten gemist? Dat is niet erg, je bent van harte welkom! 

aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk

 

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Marjon Buning.

Programma

15.00-17.00 uur In deze bijeenkomst zal Susanne Leenders (docent en coach bij ROC Rijn IJssel) visueel maken wat er in de vorige bijeenkomst is verzameld aan schrijfsels, maaksels en spinsels. Die bekijken we samen en dat is het vertrekpunt richting een concretiseringsstap: hoe kan kunst en cultuur ruimte krijgen in ‘ons’ mbo? We kijken ernaar vanuit verschillende perspectieven en praten er met elkaar over door. 

17.00-18.00 uur Tijdens de borrel is er volop ruimte om verder uit te wisselen. 

#Cultuureducatie#mbo

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief