MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Kunst of je leven

Lessen in sociaal-artistiek samenwerken om leuk en gezond oud te worden

Meedoen met kunst en ervan genieten verrijkt je leven en heeft een positieve invloed op de gezondheid. Dat gaat zeker op voor ouderen. Het programma Lang Leve Kunst & Naoberschap van Amphion Cultuurbedrijf in Doetinchem brengt al tien jaar kunst naar de ouderen: muziek, beeldende kunst, dans, klein theater, Atelier Levenskunst, de Voorleesbrigade, Verhalenoogst, Kunst door de Brievenbus, Samen Kiek’n, de Kunstnaobers etc. Amphion Cultuurbedrijf geeft tijdens het landelijk symposium 'Kunst of je leven' een kijkje in de keuken.

Dit symposium van Amphion Cultuurbedrijf is een onderdeel van de Community sociaal & artistiek samenwerken Gelderland en komt tot stand met medewerking van Cultuur Oost, HAN Academie Mens en Maatschappij en Spectrum.

meer informatie en aanmelden

Programma

Er is een sprankelende spreker; de levenskunstenaar Angela Groothuizen. Je gaat leren en ervaren, wat sociaal-artistieke samenwerking losmaakten, wat het oplevert en hoe je jouw initiatief samen kan organiseren en financieren. Dat gebeurt aan de hand van het succesvolle project Kunst door de Brievenbus. Met de ingrediënten die je tijdens dit symposium vergaart, kun je de volgende dag meteen aan de slag!

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief