MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

De kracht van kunst in het mbo

Na twee inspiratiebijeenkomsten rond het thema ‘de kracht van kunst in het mbo’ werd duidelijk dat er behoefte is aan een vervolg. Een vervolg waarin we vooral met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van kunst, cultuur, creativiteit en de link met burgerschap binnen het mbo. Dat het onderwijs verrijkt kan worden door kunst en cultuur lijkt overduidelijk, maar hoe geef je dat in de praktijk vorm? Wie en wat heb je daarvoor nodig? Welke dromen en kansen zijn er voor de toekomst? Daarom organiseren we vanuit Cultuur Oost een werkgroepbijeenkomst op woensdagmiddag 14 juni.

  

Voor wie? 

Deze bijeenkomst is voor mbo-professionals en educatieve medewerkers van culturele instellingen die op maat (willen) samenwerken met het mbo.   

Eén van de inspiratiebijeenkomsten gemist? Dat is niet erg. Lees hier de terugblik op de bijeenkomst van 9 november 2022 en neem gerust contact op om bijgepraat te worden. 

aanmelden

 

Heb je vragen? Neem contact op met Marjon Buning

Programma

Susanne Leenders (docent bij ROC Rijn IJssel) gaat tijdens deze bijeenkomst samen met ons aan de slag met creatieve werkvormen om die vragen vanuit de praktijk en dat beeld van de toekomst nader te onderzoeken. Ook is er tijdens de middag ruimte om je eigen vragen of een voor jou actueel thema ter sprake te brengen.   

 

#Cultuureducatie#mbo

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief