MENU
Menu
Sluiten

Vossenstraat 6 6811 JL Arnhem

[email protected]

026 3519029

Nieuwe vrijwilligers in drie stappen

Meedoen is de Kunst - Mensen

Nieuwe vrijwilligers in drie stappen

Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers maar lukt het niet om deze te vinden? Schrijf je dan in voor de training ‘Nieuwe vrijwilligers in drie stappen’. In deze training ga je jouw organisatie opnieuw ‘ontdekken’ door de ogen van potentiële vrijwilligers. Na afloop heb je:

  • Handvatten om andere groepen mensen aan te spreken en te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie.
  • Inzicht in welke factoren in de vrijwilligersreis (customer journey) ervoor zorgen dat potentiële vrijwilligers afhaken of juist overtuigd raken
  • Een concrete, wervende vrijwilligersvacature die aansluit op de motivaties van jouw beoogde doelgroep die je direct kunt gebruiken
  • De kennis en ervaring in huis om op een andere, innovatieve manier te kijken naar jouw organisatie en vrijwilligerswerk.

Kortom, je leert hoe je jouw eigen organisatie aantrekkelijker, toegankelijker en bekender kunt maken voor nieuwe mensen.

Doelgroep

  • Bestuurders die het vrijwilligersbeleid in hun portefeuille hebben
  • Medewerkers of vrijwilligers die de vrijwilligersgroep aansturen of coördineren

Scholingsaanbod Meedoen is de Kunst

Heb je als amateurgroep of erfgoedorganisatie ontwikkelvragen of heb je een goed idee waarbij je hulp kunt gebruiken. Wil je samenwerken met onderwijs of het sociale domein? Wil je de verbinding zoeken met de professionele kunsten? Bij Meedoen is de Kunst vind je alle inspiratie, informatie en hulp die je nodig hebt. Er is een scholingsaanbod ontwikkeld op het gebied van vrijwilligersmanagement, ondernemerschap en samenwerking. Ontdek welke trainingen op het gebied van mensen, middelen en mogelijkheden je allemaal kunt volgen om jouw vereniging of stichting toekomstbestendiger te maken.

In één oogopslag

datum: Wij hebben nog geen nieuwe datum voor deze training gepland. Maar mocht je interesse hebben neem dan contact op met Jolanda Kosman: [email protected]. Bij voldoende belangstelling plannen wij een nieuwe training in.

tijd: 9.30 tot 16.30 uur

locatie: volgt

trainer: Lian van der Zon

prijs: de trainingen binnen het traject Meedoen is de Kunst zijn kosteloos, maar na aanmelden niet vrijblijvend. Dus als je je aanmeldt gaan wij ervan uit dat je aanwezig bent.

inschrijven

#Training & opleiding#Amateurkunst#Cultuurbeoefening
Dit project is een samenwerking met
Dit project is een samenwerking met

Wil je nieuws en updates in je inbox?

Inschrijven voor nieuwsbrief